Міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука

 

З нагоди 60-річчя від дня народження співака, народного артиста України, лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Назарія Яремчука 3 грудня 2011 року о 11:00 був відкритий Міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука.

 А на церемонії закриття фестивалю шанувальників класичної музики вражала своїм неповторним співом солістка Обласної філармонії Олена Урсуляк.

Її голос гіпнотизує, пробирається до самого серця кожного слухача, вражає своєю силою. 

Пані Олена володіє колоратурним сопрано (найвищимжіночим голосом) і бере ноту «фа» третьої октави. Подібне – рідкість у цілому світі.

Педагоги Київської державної консерваторії імені П.Чайковського сподівалися, що вона замінить на столичній оперній сцені знамениту Євгенію Мірошниченко. Та не склалося – співачка залишилася у Чернівецькій філармонії.

Сьогодні ми маємо нагоду насолоджуватись творами світового масштабу у виконанні Олени Урсуляк. Це Моцарт, Гуно, Глінка, Римський-Корсаков. Подобаються наші Майборода і Лисенко. Недавно заспівала Баха, хоч раніше чомусь думала, що це не її композитор. Співчка також хоче поповнити репертуар арією Лючіїі з опери „Лючія ді Ламмермур” Доніцетті.

Сподівається невдовзі виконати «Концерт» Глієра для колоратурного сопрано з симфонічним оркестром.