НОВІ НАДХОДЖЕННЯ

Приємний подарунок з Дрогобича
 
На адресу Муніципальної бібліотеки ім. А.Добрянського часто надходять більші чи менші пакунки з книгами від щирих приятелів книгозбірні. Це нові літературознавчі монографії, вартісні наукові видання з Києва, Львова, Івано-Франківська, Луцька, Харкова…Ми завжди раді цим дарункам. Оскільки деякі книги виходять дуже малим накладом, і далеко не всі потрапляють в книжкові магазини Чернівців, тому частина з цих надходжень є тільки у фондах доброї бібліотеки.

На цей раз невелика посилка надійшла з міста Дрогобича від Михаїла Гранда – автора, чиє ім’я для нас було дещо несподіваним (приємним відкриттям). Проте автор в супровідному листі представив як свої нові книги, так і свою творчість назагал і мотивацію, чому він взяв на себе такий труд, аби пошукати спочатку адреси бібліотек, а потім власним коштом надіслати свої нові видання. Це молодий автор, який розуміє, що на день сьогоднішній його книги будуть дуже довго йти до читача. Щоб сучасний читач мав можливість познайомитись з його творчістю, автор надіслав Муніципальній бібліотеці ім. А. Добрянського свій роман українською мовою «Завжди поруч» та російськомовний варіант «Всегда рядом», з власним автографом.

Дякуємо Михаїл Гранд за такий приємний сюрприз! Ваші книги, впевнені, знайдуть свого читача! Адже вони про кохання та дружбу, про те, як не помилитися з вибором у важливий момент життя. Заслуговує на увагу і той факт, що отримали цей подарунок ми в межах благодійної акції, влаштованої паном Михаїлом, який власноруч відправив до бібліотек 1500 примірників свого нового роману.

Цей роман висвітлює наше сьогодення з різних ракурсів. Він про кохання і дружбу, про віру в себе, про вибір, який постає перед нами у важливих непростих ситуаціях…

Часто люди навіть не уявляють, що випадкова знахідка може кардинально вплинути на майбутнє. Роман «Завжди поруч» – відверта й прониклива розповідь про те, як в буремному морі життя знайти свій єдиний вірний шлях, усвідомити, що є важливим, а з чим назавжди розпрощатися. Зневірившись в оточуючій реальності, головний герой став перед вибором: продовжувати життя за наміченим шаблоном або піддатися почуттям й зайнятися саме тим, що підказує йому серце. Флоріан відкриє нові грані своїх можливостей, а нитки долі приведуть його до коханої та допоможуть знайти дружбу. Йому все ж таки випаде шанс докопатися до істини, але для цього доведеться…

Що доведеться йому зробити? Які шляхи для розкриття істини він віднайде? І ще багато відповідей на ваші запитання ви зможете знайти, прочитавши цю книгу. Захоплює своїм сюжетом вже з перших сторінок…

Запрошуємо користувачів Муніципальної бібліотекої ім. А.Добрянського читати сучасну українську прозу!

Михаїл Гранд (справжнє ім’я Михайло Губіцький) народився в місті Дрогобичі, де й навчається на історичному факультеті Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І.Франка. Літературною діяльністю почав займатися на старших курсах механіко-технологічного коледжу, де навчався на програміста.

Письменник працює в різноманітних жанрах, включаючи сучасну прозу, детектив, трилер, фантастику. У своєму молодому віці він є автором 6 книжок. Дебютний роман «Deus ex machina» був написаний у віці 18 років. А вже через рік книга вийшла у світ. Протягом декількох місяців тираж (1000 примірників) був розпроданий. Друга книга «Зворотній відлік» вийшла в 2013 році. За її мотивами написаний сценарій повнометражного фільму. З 2013 року - член Української асоціації письменників.