НОВІ НАДХОДЖЕННЯ - поради батькам

Шановні наші інтелектуали - батьки, бабусі та дідусі! Муніципальна бібліотека ім. А. Добрянського пропонує Вам познайомитись із новим виданням, що побачило світ у Харківському видавництві, і яке стане Вам в  нагоді під час спілкування з Вашим маленьким чадом. Знайомтесь з книгою і спробуйте застосувати поради.
Нехай рекомендації мами - психолога допомагають Вашим малюкам вирости здоровими, веселими і щасливими.

Руденко А.В. Ігри і Казки, які лікують. – Х.: Вид. група «Основа», 2018.- 208с.:іл. – ( Серія «Для турботливих батьків»)

Авторка книги – молода жінка, котра є вже мамою і дипломованим психологом із досвідом роботи. Її книга не схожа на інші, оскільки вона використовує у своїй роботі «ГРУ», адже дітям властиво грати. Тому Аліна Руденко пропонує дорослим пограти з дітьми в цікаві та корисні ігри, вигадані для того, щоб малюк зростав веселим, самостійним, добрим, сміливим і здоровим. Редактор книги переконана, що «саме тут багато батьків знайдуть ключики до розв’язання багатьох «нерозв’язаних» проблем виховання. Книга дуже добра, написана з величезною любов’ю до дітей і знанням дитячої психології. Казки ,ігри та коментарі психолога – що ще треба розумним батькам, які не просто виховують дитину, а хочуть, щоб їхній малюк виріс по – справжньому щасливою людиною».Пропонуємо окремі сторінки книги :
 
 
Ця книга містить не тільки практичні рекомендації, але й справжні «ключі» до розв’язання багатьох дитячих проблем. Вона написана з любов’ю до дітей і адресована мамам, татам і всім, хто працює з дітьми. Зміст книги говорить сам за себе. В ньому містяться розділи: Агресія; Хвороблива прихильність до мами; Примхи; Упертість; Дитина гризе нігті; Жорстоке ставлення до тварин і природи; Сором’язливість; Несамостійність; Безсоння( поганий сон); Страхи; Жадібність; Великий секрет для маленької компанії, або сімейні справи; нестандартний батьківський підхід до виховання дитини. Пропонуємо окремі сторінки книги :




 
Використовуючи цей практичний посібник, можна допомогти дитині позбутися агресії і примх, упертості, сором’язливості, тривожності, шкідливих звичок і багатьох недуг. Головне – читати уважно і спробувати втілювати ці ігри та вправи в життя.

Підготувала Галина Мурмилюк