Українські філологи в Муніципальній…

В рамках програм Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, слухачі курсів підвищення кваліфікації, а саме вчителі української мови та літератури, що викладають цей предмет в старших класах районних та сільських шкіл області, відвідали сьогодні Муніципальну бібліотеку ім. Анатолія Добрянського. Ці відвідини були зумовлені змінами в програмах ЗНО. Крім того, причиною відвідин стало оновленням навчальних планів та шкільних програм, яке наразі відбувається в начальних закладах краю. 

Вже стало доброю традицією знайомити педагогів краю з фондами книгозбірні, зокрема з домашньою бібліотекою Анатолія Добрянського, Петера Деманта, кандидата філологічних наук Євгена Пшеничного, професора Володимира Антофійчука, професора Петра Рихла, викладача Чернівецького університету Олекси Романенка та іншими приватними книжковими колекціями бібліотеки.
 

Увагу вчителів шкіл та гімназій було сконцентровано на мовознавчий і літературознавчий фонд книгозбірні та нові надходження з української літератури та мови.
                                                                                             
Підготувала Галина Мурмилюк