10 повчальних українських мультфільмів для дітей на вихідні від Дитячого порталу Муніципальної

Пропонуємо в переддень Великодніх свят нашим шановним читачам – батькам, бабусям та дідусям зібратись разом і в затишній родинній атмосфері провести час зі своїми найдорожчими членами родини – дітками та внучатами. Щоб три вечори вихідних днів були проведені з користю для дитини, запрошуємо Вас після прогулянок та відпочинку на природі, скористатись добіркою кращих українських сайтів, які створені для дитячого розвитку і розваг.

http://derevo-kazok.com.ua/- Дерево казок
http://www.clarastudio.tv/ - Клара - студіо
https://pustunchik.ua/ua - «Пустунчик»
http://сhytanka.com.ua/ - «Читанка»
 
Відеопроект «З любов’ю до дітей» - це чудова збірка на ютуб каналі розвиваючих уроків, українських дитячих пісень, українських народних пісень, фізкультхвилинок, веселих розвивальних мультфільмів гарної якості, які вчать малюків пізнавати і любити навколишній світ.
  
   
 
 
 
                                                                      
10 повчальних українських мультфільмів для дітей,
які стануть батькам в нагоді:

 
 

                                                                                  «Лежень»

Мультфільм знято за мотивами твору українського письменника Юрія Винничука «Лежень» зі збірки «Львівські казки». Стрічка розповість не лише гумористичну історію, а й продемонструє особливий колорит пригоди, старовинні костюми та архітектуру західної України.

«Літа мої…»

Це український анімаційний фільм режисера Володимира Гончарова, знятий за мотивами живопису народної художниці Марії Примаченко. Сюжет дуже простий — на гостини до художниці Марії збираються її родичі, друзі, сусіди. І кожен потрапляє до її хати своїм шляхом.

«Історія одного поросятка»

Дуже рекомендуємо цю анімовану казку, наповнену гумором досхочу. Ось цитата, щоб ви змогли оцінити талант сценариста: «Зразу видно, що то або королівна французька, або дівка з Коломиї», а оцінити талант режисера та групи аніматорів ви зможете, переглянувши історію про дивний сон поросятка.

 

 

Нехай чарівний світ казок і неймовірно цікавий світ розвивальних ігор допоможе Вашій дитині краще пізнати реальний оточуючий світ. А Вам, шановні батьки, бажаємо, щоб ці сайти стали в нагоді в процесі виховання Ваших маленьких чад.