Творчий дарунок до власного Ювілею від Михайла Брозинського

 

Нещодавно відзначив свій поважний Ювілей Михайло Федорович БРОЗИНСЬКИЙ.

Цей добродушний, щиросердний, завжди позитивно налаштований чоловік написав, видав і подарував людям ще дві нові книжки: "Дотик ранкової зорі" та "Босоніж по стерні", ознайомитись з якими та  насолодитись перечитом яких можна тепер і в Муніципальній бібліотеці ім. А.Добрянського. 

 

 

 

 

Михайло Федорович Брозинський

народився 29 жовтня 1947 року в селі Михайлове Сокирянського району Чернівецької області.

Працював у редакціях газет "Дністрові зорі" (м. Сокиряни), "Молодий буковинець" (м. Чернівці), в Чернівецькій обласній державній телерадіокомпанії. Нині - літературний редактор газети "Буковинське віче". Поет, прозаїк, публіцист. Член національної спілки журналістів України. Лауреат журналістської премії імені Григорія Шабашкевича. Нагороджений Почесним знаком НСЖУ. Почесний громадян села Михалкове.

 

 

Брозинський Михайло

Дотик ранкової зорі. - Чернівці : Місто, 2012. - 112 с.

"Дотик ранкової зорі" - нова збірка Михайла Брозинського - журналіста і письменника, який пропонує читачам свої твори, присвячені тій чи іншій події або людині. твори різні, але всі вони об’єднані любов’ю і теплотою Михайлового серця.

Його "Низький уклін" - це щира подяка людям, які навчали його чесно жити і творити свої поезії, нариси чи оповідання.

 

 

 

 

 

 

 

Брозинський Михайло

Босоніж по стерні. - Чернівці : Букрек, 2012. - 280 с.

Людина появляється на світ. І йде по землі. І живе серед людей, сповідує суспільні цінності, привносить у життя щось своє, зрештою, творить історію. 

У своїй новій книзі "Босоніж по стерні" автор продовжує теми попередніх - "Незрадлива колиска моя", "Квіт папороті", "Сонячний зайчик" та "Літа на долоні": людина і її місце в житті, в реаліях сьогодення, у творенні майбуття. У центрі повісті - доля журналіста, котрий любить, переживає, страждає і завдячний усім добрим людям, які зустрічаються на його дорозі буття.