Ще раз про приватні бібліотеки в Чернівцях

Понеділок, 7 жовтня 2013 р.

Тут можна завантажити файл із текстом, який підготували працівники бібліотеки: images/file/Приватні бібліотеки чернівчан 2013.doc

 

Нагадуємо, що довідник “Книжкові скарби міста”, який укладено в Муніципальній бібліотеці ім. А. Добрянського, розповідає про 63 приватні бібліотеки, які мали або мають чернівчани. Приємного читання!

Нагадуємо про збереження авторського права. При копіюванні тексту просимо вказувати джерело. При поширенні матеріалу просимо повідомляти редакційний колектив.

 

P. S. Детальну й дуже цікаву інформацію про домашню бібліотеку Ольги Кобилянської можна дізнатися в газеті “Молодий буковинець” за 4-5 жовтня (№ 112). На дев’ятій сторінці тут подано розповідь старшого наукового співробітника літературно-меморіального музею Ольги Кобилянської Юлії Микосянчик, записану на презентації довідника про приватні бібліотеки чернівчан, що відбулася в Муніципальній бібліотеці ім. А. Добрянського 30 вересня.

P. P. S. Також нагадуємо, що триває збір інформації до розширеного й доповненого довідника. На днях свій екслібрис нам приніс Василь Палагнюк, власник більше тисячі книг фахової спортивної тематики. Будемо вдячні всім за допомогу.