КОНЦЕРТ ПАМ’ЯТІ НАЙВИШУКАНІШОГО ЕСТЕТА ЧЕРНІВЦІВ

 
Четвер, 17 вересня 2015 року
 
 
 
22 вересня Чернівецька обласна філармонія запрошує на мистецький вечір-концерт «Зірки не гаснуть», приурочений до 80-річчя від Дня народження Анатолія Добрянського (1935–2003) – доцента кафедри української літератури ЧНУ ім. Ю. Федьковича, заслуженого діяча мистецтв України, Почесного громадянина Чернівців, видатного мистецтвознавця.
 
 
Концерт розпочнеться о 18.30.
 
 
 
Півстоліття Анатолій Добрянський впливав на культурне життя нашого міста, формуючи естетичні смаки представників багатьох поколінь, різних професійних сфер. Він сприяв утвердженню інтелігентного стилю життя і світогляду у суспільстві.
 
Анатолій Миколайович подарував Чернівцям безліч неповторних лекцій, концертів, радіо- та телепередач літературно-мистецького характеру. Найбільшою вдячністю цьому чоловікові та найбільш посутньою і відчутною даниною його пам’яті стало би відновлення традиції культурно-мистецької діяльності, ним започаткованої. Можливо, цей пам’ятний концерт стане першим кроком на цьому шляху.
 
Отже, у вівторок 22 вересня на 18.30 філармонія запрошує згадати Анатолія Добрянського, занурившись у світ мистецтва, яким жив найвишуканіший чернівецький естет.