НАШІ НОВІ НАДХОДЖЕННЯ

П'ятниця, 23 вересня 2016 року
 
 
Ще один блок нових надходжень. Цього разу ділимося з вами описом книг, які подарували нам самі автори, що засвідчили дарчими надписами. Це поетичні та прозові твори чернівецьких авторів, а також спогади про відомого буковинця.


 

 

 

Романюк Ю. Слід на Землі / Юрій Романюк. Чернівці: Друк Арт, 2015. – 348 с:, іл. – (Серія «Золоті імена Буковини») ISBN 978-617-7172-38-2

«Слід на землі» – книжка-сповідь. Сповідь про прекрасну людину, відомого на Буковині журналіста, засновника, організатора і керівника Чернівецького обласного державного телебачення Петра Леонтійовича Романюка, який залишив неповторний, яскравий і такий необхідний усім нам, нащадкам, свій Слід на Землі.

У цій книжці рідні й близькі Петра Романюка, а також його колеги, друзі діляться спогадами про добру, з великим серцем людину, згадують теплі, щирі та цікаві зустрічі з ним, знову і знову відкривають таємниці унікальної особистості й творчі здобутки журналіста, який присвятив Богом визначеній професії своє життя.


Котенко Л. Картограф: вірші, рос. та укр. мовою / Л. Г. Котенко. – Чернівці: Букрек, 2015. – 176 с.: іл. ISBN 978-966-399-658-5


Перша збірка чернівецького автора Леоніда Котенка містить вірші, створені ним в останні роки під враженням від подій, що відбуваються в нашій країні загалом та в житті пересічних громадян, наших сучасників, зокрема. Читач ознайомиться з поезіями, написаними у відповідь на злободенні проблеми сучасності. Чимало віршів присвячені відтворенню внутрішнього світу людини, її почуттям, переживанням і роздумам, коли поєднуються і печаль, смуток та іронія… Усе, як у житті.


«В нашей огромной вселенной и звёзды, и небо, и земля, и каждое живое существо, и даже самая маленькая частичка – всё невероятным образом переплетено между собой, всё связано – вокруг нас и в нас самих. Как будто кто-то невидимый управляет всем – и этот всемогущий, иногда непонятный и невообразимый, но реальный, всевидящий Картограф Всевышний повелевает судьбами миллионов, заставляет нас совершать разные поступки, обнажая истинную суть человеческой природы. Любовь и предательство. Надежда и отчаяние. Оголённые переживания и нервы. Страдания и радость, раздумья о смысле жизни, о прошлом и настоящем…Надеюсь, пережитое мною в стихах и жизни станет понятным, близким и вам, затронет и ваши души» (С уважением, автор)



Перекресток Черновцы : сборник / сост. Галина Пелепюк, Марина Либанова. – Черновцы: Наші книги, 2015. – 264 с. ISBN 978-966-482-059-9


Книга «Перекресток Черновцы» – це розповіді про наше місто, скарбниця якого, як і історія Чернівців, його людей та їхніх доль – невичерпні. В збірник ввійшли оповідання та повісті чернівецьких авторів: Наталії Шевченко, Валентина Ткача, Сергія Воронцова, Маріанни Гончарової, Галини Пелепюк. Сторінки цієї книги наповнені смутком, радістю, ностальгією, цікавими пригодами, і найголовніше – любов’ю до свого рідного міста. 

Джерело фото-обкладинки книги - www.facebook.com/photo.php

 

Запрошуємо до прочитання! Книги чекають на Вас!!!

Підготувала Інна Лакуста